O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

GOOGLE HI-TECH LJUŠTURA ZA DREMKU

GOOGLE HI-TECH LJUŠTURA ZA DREMKU
GOOGLE HI-TECH LJUŠTURA ZA DREMKU
GOOGLE HI-TECH LJUŠTURA ZA DREMKU
GOOGLE HI-TECH LJUŠTURA ZA DREMKU
GOOGLE HI-TECH LJUŠTURA ZA DREMKU
GOOGLE HI-TECH LJUŠTURA ZA DREMKU

Ovaj čudnovati Energy Pod iz Metronaps-a, koji Google obezbeđuje svojim zaposlenima zarad dremke na poslu je jedan zadivljijući proizvod budućnosti...

Što se tiče dizajna, mislimo da ne može biti privlačniji od ovoga; ako uzmemo u obzir funkcije, omogućava korisniku da se zavali u udobnu poziciju za dremanje dok ambijentalni zvuci potpomažu utanjanje u lagani san. Uz cenu od 8000 dolara, ovaj proizvod je duplo skuplji od fotelja za masažu koje mogu da se nabave u lokalnim prodavnicama.

Rad u dugačkim smenama u google kompanijama je iscrpljujuć za zaposlene tako da je sama kompanija rešila da se pobrine za svoje radnike pružajući im šansu da se odmore na najluksuzniji način. Da li postoji bolji odmor na radu od dremke u nekom od ovih produktivnih i možda malo bizarnih kapsula?

Još jedna, ali ne i manje bitna stavka, koja privlači pažnju na ovaj visoko-tehnološki proizvod, je i njegov prelep dizajn koji podseća na neku vrstu svemirske kapsule ili ljuske od jajeta. Ovakav inovativni dizajn se savršeno uklapa sa ostalim originalnim i modernim google kancelariskim enterijerom.

Detalji o proizvodu:

Ergonomska savršenost

Konture EnergyPod-a smanjuju pritisak na kardio-vaskularni sistem tako što su stopala podignuta opuštajući mišiće donjeg dela leđa uz blago povijena kolena.

Udobna privatnost

Sfera Energy-Pod-a pruža polu-privatnost bez potpunog zatvaranja. Rotiranjem vizira za privatnost dobija se dodatna izolovanost.

Ugrađen tajmer

Jednim dodirom "i20" opcije dobija se savršeno programirana dremka od 20 minuta, a dužina ovakve vrste odmora se može podesiti i po sopstvenoj želji i potrebi.

Umirujući zvuci

Posebno koncipirani ritmovi olakšavaju relaksaciju i eliminišu okolne smetnje. Slušaju se preko integrisanog zvučnog sistema visokog kvaliteta a mogu se koristiti i slušalice ako korisniku taj vid reprodukcije ambijentalnih melodija više odgovara. 

Lagano buđenje

Buđenje je nežno i efikasno pošto EnergyPod izvršava programiranu kombinaciju svetla i vibriranja koja korisnike neće naglo trgnuti iz sna već će vas nežno ali efektno vratiti na javu.

P.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: CAVIAR IPHONE 5 TITANO DIABOLO

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X