O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

ELEGANTNI DOCK ZA iPHONE

ELEGANTNI DOCK ZA iPHONE
ELEGANTNI DOCK ZA iPHONE
ELEGANTNI DOCK ZA iPHONE
ELEGANTNI DOCK ZA iPHONE
ELEGANTNI DOCK ZA iPHONE

Kompanija iz Portlanda, Grovemade, najpoznatija je po svojim futrolama za smartfonove…

Ovog puta, oni nam predstavljaju nešto sasvim drugačije. Sasvim novi Black Dock je ograničenog izdanja, a to je zapravo metalna verzija njihovog Docka za iPhone. “Black Dock je prvi proizvod koji smo proizveli, a da ne sadrži nijedan od materijala po kojima smo poznati”, rekao je su-osnivač brenda Ken Tomita. “Kao majstori, mi uživamo u kreiranju nečega sasvim neočekivanog i radu sa novim materijalima. To je srž filozofije našeg brenda i vrednost naših dizajnerskih principa”. Aluminijumski poklopac ovog Docka zaštićen je specijalnim mat crnim slojem. Ovaj sloj se koristi za kreiranje premium noževa i čini proizvode istrajnijima više nego ikad do sada. Čelična ili mesingana baza, u kombinaciji sa metalnim poklopcem teži preko tri funte i daje vam mogućnost uključivanja ili isključivanja telefona korišćenjem samo jedne ruke.

Black Dock dizajniran je specijalno za iPhone 4, 4S, 5, 5S + 5C. Samo 50 komada će biti napravljeno u mesinganoj verziji, 100 u srebrnoj i 100 sa mat crnom bazom. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LUX iPHONE 6 - BRIKK

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X