O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

DIZAJNIRAN DA ZADIVI

DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI
DIZAJNIRAN DA ZADIVI

LaCie Blade Runner od Filipa Starka je ograničena serija od 9.999 komada...

Dizajn se susreće sa tehnologijom u ograničenoj seriji LaCie Blade Runner portabilnim hard diskom, osmišljenog od strane produkt dizajnera i arhitekte Filipa Starka, koji je renomirana legenda modernog dizajna i poznat je po svojim kreacijama među kojima se izdvaja jahta Stiva Džobsa „Venus“, koja je kontrolisana iMacom i odiše jednostavnim i minimalističkim dizajnom direktno inspirisanim Apple gadgetima. Opisano više kao umetničko delo, ova jedinstvena kreacija koja kombinuje organske krive i veštačke uglove, impresivno reprezentuje kombinaciju čoveka i mašine. 

LaCie Blade Runnerov oštar finiš, koji je nalik na kavez, okružuje skoro antropomorfnu, tečnu metalnu unutrašnjost, dok specijalni dizajn hladnjaka odvodi toplotu veoma brzo, kako bi pomogao poboljšanje performansi, uz obezbeđivanje dugoročne pouzdanosti.

Primetno, poznati Starkov potpis u obliku krsta, pojavljuje se kao LED dugme na prednjoj strani ovog gadgeta i sija narandžasto kada drajv radi ili zeleno kada je u eco modu koji smanjuje potrošnju energije za 75% kada nije u upotrebi.

Pored toga što nudi bezbrižno i automatsko bekapovanje podataka za MAC i PC računare, LaCIe Blade Runner dolazi sa ugrađenim LaCie Private-Publick softverom, koji se stara za to da vaši podaci budu bezbedni i zaštićeni, zajedno sa 10GB Wuala Online Storage koji vam omogućava da godinu dana bezbedno bekapujete i delite vaše podatke online.

 

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SOLARNO NAPAJANJE LAPTOP RAČUNARA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X