O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

BUBEN & ZORWEG – 20 GODINA U LUKSUZU

BUBEN & ZORWEG – 20 GODINA U LUKSUZU
BUBEN & ZORWEG – 20 GODINA U LUKSUZU
BUBEN & ZORWEG – 20 GODINA U LUKSUZU
BUBEN & ZORWEG – 20 GODINA U LUKSUZU
BUBEN & ZORWEG – 20 GODINA U LUKSUZU
BUBEN & ZORWEG – 20 GODINA U LUKSUZU

2015, Buben & Zorweg slavi dve decenije u globalnom luksuznom biznisu...

Od luksuznog sefa ugrađenog u kuću za kolekciju od 100 luksuznih satova, a koji takođe služi i kao prostorija za čuvanje duvana, preko bara, meteorološke stanice i muzičkog sistema, do razrađenog Object of Time® ormana za satove koji uključuje najnoviju tehnologiju namotaja satova, Buben & Zorweg kreacije će omogućiti strastvenim zaljubljenicima u satove da gledaju i čuvaju svoje najvredniji posede. Buben & Zorweg takođe stvaraju sopstvene zanatske kolekcionarske predmete, a na repertoaru su i veličanstveni Limited Edition Tourbillon satovi izrađeni u Buben & Zorweg atelier d' Horlogerie.

Najbolji prijatelji Harald Buben i Kristijan Zorveg prvi put su se sreli sa 10 godina, u Austriji na tenderu. Vraćajući se iz škole zajedno svaki dan, počeli su da sanjaju o putovanju po svetu, a možda jednog dana i da ga osvoje u svom jedinstvenom preduzetničkom stilu. Inspirisani putem u Australiju u svojim tinejdžerskim danima, oni su počeli sa prodajom australijskih opala u trgovini nakita, dok su još bili na fakultetu. Još kao studenti, oni su pokrenuli Buben & Zorweg , specijalizovan za luksuzno izrađena stakla za satove, dizajnirana da oblože i čuvaju satove na samo- namotaje.

Danas, Buben & Zorweg je carstvo izuzetnog luksuza sa fabrikom u srcu nemačkog inženjerskog regiona u blizini Štutgarta. Sa akcentom na elegantnom, veoma zapaženom dizajnu i najsavremenijoj tehnologiji, Buben & Zorweg stvara objekte po meri i enterijere za izložbe satova, nakita i kolekcionarskih predmeta u privatnim stanovima, na jahtama i u palatama širom sveta, u savremenim, tradicionalnim i kraljevskim uslovima.

Sa 7 samostalnih butika i preko 25 šopova-butika, kompanija je prisutna u više od 100 zemalja. Buben & Zorweg je sarađivao sa Aston Martinom , brojnim šefovima država, vladarima, sportistima i holivudskim zvezdama, a pored svojih vernih klijenata, diči se i bliskim ličnim odnosima sa svojim zastupnicima na Istoku i Zapadu , dok sa nekima od njih sarađuje još od ’90-ih godina prošlog veka.

Buben & Zorweg za svoju estetiku uzima inspiraciju iz ranog 20. veka, iz Art Deco perioda kada su dobavljači luksuznih materijala kombinovali raskošne materijale radi stvaranja ekstravagantnih i neprolaznih objekata lepote. Iza besprekorno oblikovanih vrata sa šavovima od krokodilske kože, u kabinetu savremenog kolekcionarstva, koji “hvata” sve refleksije svetlosti, Buben & Zorweg okuplja timove majstora svetske klase za svako novo prilagodljivo remek-delo.

Buben & Zorweg remek-delo je i izložba skupog kolekcionarstva i umetničko delo . Može se uživati u njemu u privatnoj ili studijskoj garderobi. Ali najčešće, ono postaje centralni deo sobe i fokus razgovora.

"Mi smo oduševljeni što obeležavamo 20. godišnjicu. Pravi luksuz se nalazi u detaljima, i Buben & Zorweg je čist razrađen luksuz u svom najboljem izdanju. Mi ulažemo misao u svaki detalj - od traženja nadaleko i naširoko ručno odabranog retkog makasar abonosa sa savršenom granulacijom i bojom , do Buben & Zorweg Object of Time Aston Martin One77 kliznih vrata koja se otvaraju i zatvaraju daljinski, na dodir dugmeta", kaže Kristijan Zorveg.

Buben & Zorweg

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: iPHONE 5S SUPREMO - sa likom Putina

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X