O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

B&O BEOLAB 14 SURROUND ZVUČNICI

B&O BEOLAB 14 SURROUND ZVUČNICI
B&O BEOLAB 14 SURROUND ZVUČNICI
B&O BEOLAB 14 SURROUND ZVUČNICI
B&O BEOLAB 14 SURROUND ZVUČNICI
B&O BEOLAB 14 SURROUND ZVUČNICI
B&O BEOLAB 14 SURROUND ZVUČNICI

"Bang & Olufsen BeoLab 14 Surround Sound" sistem - savršeni spoj dizajna i performansi za muzičke entuzijaste i filmofile...

"Bang & Olufsen" lansirao je "BeoLab 14" - sasvim novi "surround" sistem koji nudi savršenu kombinaciju modernog dizajna i performansi i idealan je izbor sa sve audiofile, filmofile pa i profesionalne inženjere zvuka.

Okrugli zvučnici od eloksiranog aluminijuma dostupni su u više boja pa ih je lako uklopiti sa okruženjem svog doma, a bas zvučnik tj. "subwoofer" sadrži pojačala za sve zvučnike u sistemu. Prefinjenog dizajna, "BeoLab" se može smestiti u bilo koji kutak sobe, na policu pa čak i na plafon. Nije čak potrebno ni posedovati "Bang & Olufsen" televizor ili zvučni sistem jer je "BeoLab 14" univerzalan sistem kompatibilan sa bilo kojim TV i Audio/Video sistemom, koji će vam pružiti vrhunsko uživanje u vašim omiljenim sadržajima.

Novi "Bang & Olufsen BeoLab 14 surround sound" sistem dostupan je u svim "Bang & Olufsen" prodavnicama širom sveta po ceni od približno 3.850 USD.

 

I.M.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NAJSKUPLJI TELEFONI NA SVETU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X