O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

BANG & OLUFSEN – BeoSound 9000

BANG & OLUFSEN – BeoSound 9000
BANG & OLUFSEN – BeoSound 9000
BANG & OLUFSEN – BeoSound 9000
BANG & OLUFSEN – BeoSound 9000
BANG & OLUFSEN – BeoSound 9000
BANG & OLUFSEN – BeoSound 9000

Za većinu ljudi Bang & Olufsen je sinonim za moderan dizajn u kombinaciji sa visoko funkcionalnim tehničkim specifikacijama...

Audio sistem BeoSound 9000 ste sigurno viđali na filmu ili u časopisima. Ako je muzika oblik samoizražavanja, onda je BeoSound 9000 vrhunska platforma kroz koju mozete da se izrazite. U razvoju audio sistema, kompanija B&O je imala izazov savremenog razmišljanja i dizajna, kao i prevodjenje najsavremenijeg softvera i mašinske tehnologije u nešto zaista posebno. Laserski čitač radi velikom brzinom i poseduje veoma snažan motor uz red od šest diskova.

Njegove dimenzije su 90 x 7 x 30 cm, a izrađen je od najkvalitetnijih materijala, u kome prednjači aluminjium u crnoj i sivoj boji. Zaštitni ekran je instaliran u cilju zaštite, za osetljive oči ili oštećenja jedinice dok je u režimu reprodukcije. Prilagodljivog je oblika, tako da polozaj može biti različ, a najčešće je postavljen horizontalno na zidu između dva BeoLab 1 zvučnika iz iste linije.

Cena ovog ekskluzivnog audio sistema je 5000 američkih dolara, a poznavaoci luksuznih proizvoda i ljubitelji modernog načina života slažu se da je posedovanje B&O proizvoda stvar prestiža.

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X