O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Hi-Tech

BANG & OLUFSEN - BeoPlay A9

BANG & OLUFSEN - BeoPlay A9
BANG & OLUFSEN - BeoPlay A9
BANG & OLUFSEN - BeoPlay A9
BANG & OLUFSEN - BeoPlay A9
BANG & OLUFSEN - BeoPlay A9
BANG & OLUFSEN - BeoPlay A9

Provokativan i jednostavan dizajn upotpunjen zapanjujućim zvukom...

Novi brend Danskog proizvođača B&O PLAY najavljuje lansiranje svog vrhunskog muzičkog uređaja BeoPlay A9. Veoma originalan dizajn i jedinstvena fleksibilnost u postavljanju, omogućiće vam da ovom uređaju vrlo lako nađete idealno mesto među ostalim high-end nameštajem. Nikada do sada niste čuli ovako čist bežični zvuk.

Zbog bežične konekcije i nestvarno jednostavne kontrole upravljanja, BeoPlay A9 prati u korak vaše muzičke potrebe kako se menjaju u toku dana ili večeri. Jednostvano ga uključite u struju, bežično povežite vaš iPhone, iPad ili Android uređaj i BeoPlay A9 počinje da strimuje vašu muziku. Zvuk je dovoljno bogat da ispuni i najprostranije potkrovlje i dovoljno raskošan da može konkurisati mnogo kompleksnijim muzičkim sistemima.

BeoPlay A9 će se jednako dobro ukolopiti u vaš dekor, bilo da stoji na zidu ili na podu. Pričvršćen na drvene nogice, lako se postavlja tamo gde vam najviše odgovara, a možete ga postaviti i na zid,  gde će sa svojim kružnim konturama idealno izgledati među ostalim umetničkim radovima u vašoj kući. Možete čak i birati među mnogim bojama prednje zvučničke maske i menjati ih, kako bi se idealno ukolopile u vaš enterijer.

Prema podpredsedniku branda B&O PLAY, Henriku Taudorf Lorensenu, kod BeoPlay A9 je sve u jednostvnosti. “Pitali smo Øivind Slaatto-a, mladog dizajnera koji se takođe veoma interesuje za muziku, da kreira takav dizajn koji svojim izgledom neće odvlačiti pažnju sa zvuka, a kasnije inžinjere da taj dizajn obogate sa neverovatnim zvukom. Rezultat je bio oslobođena zvučna performansa  sa čistim grafičkim izgledom  koji je intuitivno jednostavan za korišćenje.

Kontrola jačine zvuka nikada nije bila jednostavnija. Pređite rukom preko senzora na vrhu uređaja ili samo zadržite ruku ukoliko želite da mutirate zvuk. I, naravno, možete selektovati numere i podešavati jačinu zvuka preko vašeg pametnog telefona ili tableta.

BeoPlay A9 poseduje dva  ¾-inčna visokotonca i dva 3-inčna srednjetonca, koja pokreću po dva pojačala  D klase od po 80 W i donose  neprikosnovene visoke tonove i prostorno definisane srednje tonove.  Impozantan 8-inčni bas, koji pokreće ni manje ni više nego pojačalo od 160 W, obradovaće sve ljubitelje niskih tonova, koristeći bas refleks konstrukciju koja se nalazi na pozadini uređaja. Možete optimizirati akustične performanse, postavljajući uređaj u jedan od tri moda  u zavisnosti od toga da li se uređaj postavlja na zid, stoji slobodno u prostoriji ili ste se opredelili za postavljanje u sam ćošak sobe.

Postojane drvene nogice su dostupne od tikovine, bukovine i hrastovine. Prednja maska može biti srebrna, bela, crna, crvena, zelena ili braon.

Za više informacija kontaktirajte:

Bang & Olufsen Srbija

+381 11 30 36 424

Svetozara Markovica 8PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: BANG & OLUFSEN - BeoVision 11 TV

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X