O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Fashion

JEDINSTVENE BALON - HALJINE

JEDINSTVENE BALON - HALJINE
JEDINSTVENE BALON - HALJINE
JEDINSTVENE BALON - HALJINE
JEDINSTVENE BALON - HALJINE
JEDINSTVENE BALON - HALJINE
JEDINSTVENE BALON - HALJINE

Japanska umetnica Rie Hosokai koristi balone za kreiranje jedinstvenih haljina... 

Ove haljine mogu da se nose svega 24 sata pre nego što promene oblik i boju u toplim vremenskim uslovima. Neobične kreacije su stvorene od lateks balona koji su naduvani i ručno tkani u različitim pravcima, vertikalno i horizontalno, stvarajući teksture slične tkanini. Količinu vazduha koji ulazi u svaki balon je prilično teško proceniti kada se radi o prilagođavanju veličine i obima haljine.

Ova 35- godišnja umetnica već 10 godina radi sa balonima i pravi od njih nezamislive, interesantne kreacije. Počela je karijeru kao cvećar, pre prebacivanja na drugačiju  umetnost i otvaranje svog sopstvenog studija pod imenom Daisy Balloon, gde stvara ova umetnička dela.

Iako je njena “tkanina” veoma jeftina (samo 0,09 centi po balonu) haljine umetnice Rie Hosokai prodaju se za hiljade dolara. Iako traju samo 24 sata pre nego što baloni počnu da se ispumpavaju i moraju se držati dalje od oštrih predmeta, ipak, cena ovih neobičnih haljina je između  2,000 - 4,000 dolara. Ova dizajnerka je čak prodala i kolekciju koja sadrži  venčanicu od balona, šeširić  i bidermajer za  13,000 dolara. Interesantno, zar ne ?

V.Š.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: CHANEL STIL

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X