O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

UMIVAONIK SAKRIVEN U KUTIJI

UMIVAONIK SAKRIVEN U KUTIJI
UMIVAONIK SAKRIVEN U KUTIJI
UMIVAONIK SAKRIVEN U KUTIJI

Kompanija Makro Bathroom Concepts iz Italije predstavila je veoma neobičan lavabo...

Lavabo sakriven u zagonetnoj drvenoj kutiji, inspirisan klasičnim elementima nautičkog sveta i starim vremenima, kutija koja se jednom otvori, otkriva svoj pravi identitet: veoma funkcionalno područje za šminkanje sa Corian ® lavaboom, opremljen slavinom od nerđajućeg čelika, ogledalom sa uveličavajućim sočivom, fiokom, svetlom i utikačem.

Kada je zatvorena, postaje elegantna drvena kutija, ali u isto vreme veoma funkcionalna. Proizvedena zahvaljujući tehničkim veštinama Makro, skriveni dizajn osmislio je dizajner Giulio Gianturco. Struktura i fioke su izrađeni od termo- tretiranog drveta koje karakteriše klasičan Hemlock finiš. Poklopac je opremljen sa električnim uređajima i šarkama od nerđajućeg čelika koje služe za njeno otvaranje.

Savršen proizvod za česte putnike koji mogu uživati pri samoj pomisli da su u mogućnosti da nose sa sobom deo toaleta gde god da putuju.

w#mce_temp_url#

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: STOLICA U OBLIKU KAVEZA ZA PTICE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X