O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

UMETNOST DIZAJNIRANJA-MARTINI MOBILI

UMETNOST DIZAJNIRANJA-MARTINI MOBILI
UMETNOST DIZAJNIRANJA-MARTINI MOBILI
UMETNOST DIZAJNIRANJA-MARTINI MOBILI
UMETNOST DIZAJNIRANJA-MARTINI MOBILI
UMETNOST DIZAJNIRANJA-MARTINI MOBILI
UMETNOST DIZAJNIRANJA-MARTINI MOBILI

Total Living projekat Immagina, predstavljen na sajmu nameštaja u Milanu od strane Martini Mobili brenda je nešto što verovatno niste očekivali...

Oni su svom projektu dodali elegantni i ekskluzivni novitet, Bilijar sobu, koja na savršen način ilustruje njihovu veštinu dizajniranja, visoki kvalitet i prefinjenost u svakom detalju, što karakteriše ovaj brend. Sav zidni nameštaj, stubovi, intrigantni plafon i dekoracija ove prostorije napravljeni su od hrastovine koja je dodatno ulepšana belim lukom ili zlatnim listovima. Impresivni plafon na sebi ima ugravirane elemente, koji su dekorisani detaljima od zlatnih listova.

Završni detalji predstavljeni su u dve boje, polirana hrastovina i zemljani tonovi. Drveni paneli koji se nalaze na zidovima i pored prostora gde je smešteno stepenište dekorisani su u dva različita stila, a čitava prostorija okružena je elegantno oblikovanim stubovima sa delikatnim završnim detaljima.

Sam sto za bilijar je umetničko delo, koje je specijalno dizajnirano za ovu priliku kako bi se harmonično uklopilo u svoje okruženje. Iza se nalazi bar i prostor za relaksaciju gde su osvetljeni radijatori zarad kreiranja istančanog ambijenta. Sa leve strane nežno oblikovano stepenište nas vodi na gornji nivo, svojim balustradama u zemljanim tonovima i gelenderom sa pozlaćenim detaljima i elementima duboreza.

Dva velika lustera i prostora za sedenje takođe su kreirani kako bi ovaj projekat posedovao sve elemente vrhunskog kvaliteta i prefinjenosti. Svi proizvodi nose oznaku Made in Italy, po čemu se Martini Mobili brend razlikuje od mnogih drugih. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: ARHIPELAG EMOCIJA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X