O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

PORSCHE DESIGN U VAŠEM DOMU

PORSCHE DESIGN U VAŠEM DOMU
PORSCHE DESIGN U VAŠEM DOMU
PORSCHE DESIGN U VAŠEM DOMU
PORSCHE DESIGN U VAŠEM DOMU
PORSCHE DESIGN U VAŠEM DOMU
PORSCHE DESIGN U VAŠEM DOMU

Porsche Design proširuje svoju Driver’s Selection kolekciju, koja se sastoji od predmeta napravljenih od delova sportskih automobila…

Ovoga puta, oni svojoj Masterpieces kolekciji, koja je lansirana prošle godine, dodaju i ekskluzivni zidni časovnik. Kao i svi drugi proizvodi iz kolekcije, ovaj časovnik napravljen je od dela sportskog automobila: ovoga puta, u pitanju je Porsche 911 Turbo felna od 22 inča. Časovnik je napravljen u Nemačkoj, a dostupan je za kupovinu u svim Porsche centrima i na njihovom internet sajtu.

Porsche 911 Turbo felna ovom časovniku, koji je delo Porsche Design Studia daje zaista jedinstven izgled. Obe kazaljke napravljene su od aluminijuma, obojene poznatom Porsche nijansom crvene boje po imenu Indian Red. Porsche grb nalazi se u centru felne i rotira se zajedno sa kazaljkom koja prikazuje minute, zahvaljujući integrisanom mehanizmu kvarcnog sata iz Nemačke. Čelični zidni ram osigurava da će ovaj sat biti čvrsto postavljen, iako teži osam kilograma. Ovo je jedinstveni i ekskluzivni Porsche predmet, do poslednjeg detalja. Na zid se kači uz pomoć verne kopije zatvarača ventila na Porsche automobilima.

Ovaj zidni sat savršeno se uklapa sa drugim predmetima iz njihove kolekcije, kao što su kancelarijska stolica napravljena od Porsche 911 sedišta ili polica napravljena od zadnjeg spojlera modela Porsche 911 GT3.

 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: UMETNOST DIZAJNIRANJA-MARTINI MOBILI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X