O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

OLTAR ZA APPLE LJUBITELJE

OLTAR ZA APPLE LJUBITELJE
OLTAR ZA APPLE LJUBITELJE
OLTAR ZA APPLE LJUBITELJE
OLTAR ZA APPLE LJUBITELJE
OLTAR ZA APPLE LJUBITELJE

Ovaj neverovatni "iPod dock" pomera granice ljubavi prema ovoj napravi do pravog voršipovanja i fanatizma. Pogledajte zašto... 

U proteklim godinama smo imali prilike da vidimo najrazličitije, najskuplje i najluksuznije iPod dock-ove među kojima su bili i "AeroPad two", "the BeoSound8" i "the sculptural Phonofonr III". Međutim ovaj iPod dock o kome govorimo izgleda kao prelepi antički oltar čiji dizajn očarava svojom originalnošću i lepotom dok njegova funkcionalnost ni malo ne zaostaje ni za najmodernijim uređajima ovog tipa.  

Ovaj ornamentni iPad dock, "TonSchrein", koji je dizajnirao bavarski fotograf Georg Dinkel, svojim kompleksnim detaljima i preciznim radom dovode APPLE ljubitelje na samu granicu fanatizma.

Ovaj kitnjasti iPad dock sa gomilom zamršenih detalja, napravljen od polimerske gline, prekriven je metalik bojom i ukrašen dragim kamenjem najrazličitijih oblika i boja. U "altar" je smešten i 2.1 zvučni sistem visokog kvaliteta za koji je Dinkel garantovao da će raditi kao švajcarski sat.

Pored ove verzije, Georg Dinkel je napravio i iPod minijaturnu verziju koja se sastoji od samo dva zvučnika sa mono reprodukcijom zvuka. Ovaj mini iPod je skriven iza šarenoliko ukrašenih vratanca sa velikim brojem intrigantnih detalja.

Sve u svemu, "TonSchrein" je bio isključivo lični projekat i nije na prodaju iako je veliki broj bogatih i poznatih izrazio želju da ovim remek delom upotpuni svoje skupocene iPhone i iPad kolekcije.

P.Ć.  

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVE KANCELARIJE KOMPANIJE GOOGLE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X