O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

NOVE BRYCLA LUKSUZNE STOLICE

NOVE BRYCLA LUKSUZNE STOLICE
NOVE BRYCLA LUKSUZNE STOLICE
NOVE BRYCLA LUKSUZNE STOLICE

Luksuzni banketi i VIP događaji sada mogu zasijati punim sjajem!

Bar uz pomoć najnovije ponude Brycla brenda. Ova britanska dizajnerska kuća debituje sa dve nove ikonske stolice na Sajmu Luksuza ove godine. Peter Florey, Direktor ove dizajnerske kuće kaže da su veoma uzbuđeni svojim izlaganjem na Sajmu Luksuza u Abi Dabiju, i time što prikazuju dva najnovija i najekskluzivnija proizvoda namenjena VIP klijentima. Napravljeni od najfinijih sirovih materijala i opremljeni fleksibilnim naslonom zarad vrhunskog komfora, 100 % britanski moderni proizvodi biće prikazani u Palati Emirata u period od 27og do 29og septembra.

Prva dva proizvoda koja će se pojaviti na tržištu Saudijske Arabije su Brycla Platinum stolice. Patentirana platinumska stolica bazirana je na klasičnom napoleonskom dizajnu i ima jedinstveni hromirani finiš. Njen specifični britanski izgled predstavlja vrhunski dizajn i najbolje tehnike proizvodnje.

Drugi sjajni komad koji predstavljaju, odnosno chair-de-resistance, je Brycla Royal. Ova britanska firma osmislila je i patentirala revolucionarnu tehniku kako bi se proizvelo ovo fantastično remek delo starog sveta. Ima finiš od 22karatnog zlata, i predstavlja must have za sve VIP persone. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MARIA PERGAY ZA FENDI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X