O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

MOSKOVSKA ČAROBNA BAJKA

MOSKOVSKA ČAROBNA BAJKA
MOSKOVSKA ČAROBNA BAJKA
MOSKOVSKA ČAROBNA BAJKA
MOSKOVSKA ČAROBNA BAJKA

Jewellery Theatre je kompanija osnovana u bajkovitoj Moskvi 1998.godine…

Od samog osnivanja, oni su ciljali na tržište luksuza i proslavili se serijom visoko kvalitetnih, luksuznih, skupocenih i nagrađivanih dizajna. Najneverovatniji element njihovog nakita je sama činjenica koliko su neverovatni. Veoma često, luksuzni juveliri se odlučuju na nenaglašenu eleganciju kada kreiraju svoje komade, koje krase vrhunska izrada i dragoceni materijali. Jewellery Theatre takođe ima vrhunske umetnike i majstore koji kreiraju njihov nakit, ali oni dodaju i neke neočekivane elemente – što se možda i očekuje od brenda sa ovim imenom. Oni konstantno žive u svetu fantazije i predstavljaju nam bajkovite predmete, koji jednostavno vladaju nad ovim jednostavnim prefinjenim dizajnima. Ova moskovska kompanija je tokom godina predstavila neke zaista zapanjujuće kolekcije.

U skladu sa njihovim dramatičnim temama, možemo reći da su juveliri koji su sastavili ove komade nešto nalik na pisce i režisere, kako predivni nakit koji je njihovo delo priča svoju priču, dok glavnu ulogu igra dragoceno kamenje. Osoba koja nosi ove kreacije može im se samo diviti, a i oduševiti i privući pažnju svih ljudi oko sebe.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MINIMALISTIČKI RADNI STO - MILK DESK

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X