O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

MOBILNA KANCELARIJA

MOBILNA KANCELARIJA
MOBILNA KANCELARIJA
MOBILNA KANCELARIJA
MOBILNA KANCELARIJA
MOBILNA KANCELARIJA
MOBILNA KANCELARIJA
MOBILNA KANCELARIJA
MOBILNA KANCELARIJA
MOBILNA KANCELARIJA
MOBILNA KANCELARIJA

Kompanija "Brabus" modifikovala je "Mercedes-Benz Viano" kombi i napravila hi-tech kancelariju koja parira najluksuznijim kompanijskim prostorima...

Automobil, koji je u isto vreme i mobilan radni prostor za ljude koji su uvek u pokretu, predstavlja jednu od najekstravagantnijih kancelarija na svetu. 

Pored elegantnog interijera, ovo vozilo je opremljeno sa Mac računarom, Sony 3D TV-om, Apple ipad-om, frižiderom, automatom za kafu, zvučnim sistemom visokog kvaliteta, PS3 konzolom, iPod-om sa ekranom osetljivim na dodir... Tako da je ovo vozilo zaista broj 1 kombinacija high-tech proizvoda današnjice.

Ovde smo vam izdvojili neke od fotografija enterijera ovog izuma kako biste se i sami uverili u luksuz i komfor u kome njegovi vlasnici imaju priliku da uživaju dok obavljaju svakodnevene poslove koje inače obavljaju u predstavništvu kompanije. 

 

P.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVI LUKSUZNI DIZAJN ČAŠA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X