O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

INTRIGANTNA BEETLE FOTELJA

INTRIGANTNA BEETLE FOTELJA
INTRIGANTNA BEETLE FOTELJA
INTRIGANTNA BEETLE FOTELJA
INTRIGANTNA BEETLE FOTELJA

Insekt u vašem domu je obično loša stvar, ali kada ga je dizajnirao Maximo Riera, postaje umetničko delo…

Beetle Chair je najnovije remek delo u Animal Chair kolekciji, koja predstavlja insekte, najrazličitije grupe životinja na planeti. Maximo Riera Animal Chair kolekcija sastoji se od velikog i raznolikog opsega, od sisara do reptila, a sada uključuje i insekte. Svaka kreacija je jedinstveni omaž ovim životinjama i predstavlja njihovu prirodnu vitalnost, dok je sa biološke tačke gledišta vrlo precizna.

Kada govorimo o Beetle fotelji, sedište se nalazi na spoljnjoj strani, pokriva krila koja oblikuju skelet i štite životinju. Beetle nudi mnogo više od funkcionalne estetike, ona dozvoljava kompoziciji skeleta i figuri da budu sagledane bez ometanja.

Drugi Maximo Riera nameštaj inspirisan životinjama uključuje Rhino Chair, Elephant Chair, Whale Chair, Octopus Chair, kao i dvosed sa imenom Toad Sofa. Svi njegovi predmeti biće predstavljeni u iO umetničkoj galeriji u Ujedinjenom Kraljevstvu, i biće prodavani po ceni od 51.000 dolara po komadu.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NOVE BRYCLA LUKSUZNE STOLICE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X