O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

EGIZIA KOLEKCIJA RAMOVA ZA SLIKE

EGIZIA KOLEKCIJA RAMOVA ZA SLIKE
EGIZIA KOLEKCIJA RAMOVA ZA SLIKE
EGIZIA KOLEKCIJA RAMOVA ZA SLIKE
EGIZIA KOLEKCIJA RAMOVA ZA SLIKE
EGIZIA KOLEKCIJA RAMOVA ZA SLIKE
EGIZIA KOLEKCIJA RAMOVA ZA SLIKE

Još jednom, brend Egizia predstavlja sebe kao kompaniju koja postavlja trendove i definiše stilove u kreiranju dekoracije i načina života...

Uz podršku vrhunskog tehničkog znanja, sa dispozicijom konstantnih ulaganja u istraživanje i razvoj, svoje najbolje osobine izražava kreiranjem predmeta sa visokom estetskom i funkcionalnom privlačnošću.

Ekskluzivna umetnost ručnog oslikavanja svile na staklu čini svaku kolekciju, svaki Egizia predmet vam nudi nešto ekskluzivno, što zahvaljujući vanvremenskom šarmu stakla, izražava lepotu, vrednost i prefinjenost. I to je tako već šezdeset dogina. Za događaj Maison & Objet, Egizia predstavlja kolekciju ramova za fotografije koji kombinuju lepotu ručno oslikanog stakla i emocionalni efekat koji ovi predmeti obično imaju.

Jednostavne i kvadratne forme gde se čiste ali bogate dekoracije ističu, čineći ove premete pravim nameštajem i dekorativnim aksesoarima, prigodno smeštenim u bilo koju sobu ili dom, od klasičnih do modernijih i onih neophodnih. Raznolikost ovih predmeta čini ih pravi kalauzom, van ukusa i savremene mode: oni su eksluzivni i jednostavni pokloni, ali takođe predstavljaju one lične dodire i karakter kojim svako od nas voli da ulepša svoj dom i prostor. Svaki ram se sastoji od dva stakla, od kojih je jedno dekorisano. Ostatak konstrukcije napravljen je od hromiranog čelika.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: VIPP TRASHION DIZAJNERSKE KANTE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X