O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

CRIMSON RED KUĆNI BIOSKOP

CRIMSON RED KUĆNI BIOSKOP
CRIMSON RED KUĆNI BIOSKOP
CRIMSON RED KUĆNI BIOSKOP
CRIMSON RED KUĆNI BIOSKOP
CRIMSON RED KUĆNI BIOSKOP
CRIMSON RED KUĆNI BIOSKOP

Prošlo je vreme popularnosti kućnih bioskopa koji se sastoje od zvučnih sistema sa četiri do šest zvučnika…

Sada se pojavljuje era ultimativnih kućnih bioskopa kojima konstantno raste broj obožavaoca i pratioca. Elegantni, visoko tehnološki i luksuzni, ovi kućni bioskopi su: bioskop pored bazena sa displejem od 130 inča, Star Trek kućni bioskop, Pirates of the Caribbean kućni bioskop, Dark Knight kućni bioskop, pored ostalih modela i inspiracija, koji su već uzburkali svet ljubitelja visoke i luksuzne tehnologije. Trend postaje sve popularniji, i veliki broj uživaoca luksuza se trude da u svoje domove uključe i interesantni kućni bioksop. Jedno od dinamičnijih i luksuznijih iskustva sa kućnim bioskopima je ovaj koji je dizajnirao i  kreirao Džejson Vuris u saradnji sa Slayman Cinema, dizajnerom bioskopa, i ovo čudo tehnike, dizajna, dekora i tehnologije košta 3 miliona USD. Ovaj luksuzni projekat završen je nakon četiri godine konstantnog rada.

Pri kreiranju ovog luksuznog kućnog bioskopa, čak su i korišćene tkanine prošle kroz specijalni tretman, kako bi lakše provodile akustične elemente. Stoga, mali portovi su sečeni u svim tkaninama, da bi kasnije bili pokriveni malim ukrasima, radi boljeg i luksuznijeg izgleda.

Između ostalih neverovatnih mogućnosti i pogodnosti ovog kućnog bioskopa je i CinemaScope ekran u prostoriji koji je širok 9 metara i napravljen je specijalno za ovu prostoriju, sa tkaninom koja slobodno propušta zvuk.

S obzirom na to da je ova rezidencija kao oličenje luksuza prostire na 2500 metara kvadratnih, vlasnicima nije bio problem da odvoje dovoljno prostora za ovaj luksuz, i postanu vlasnici nečega esktravagantnog kao što je kućni bioskop sa 45 mesta.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SPAVAĆE SOBE ZA DEČAKE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X