O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dizajn

BESPREKORNO SWAROVSKI SRCE

BESPREKORNO SWAROVSKI SRCE
BESPREKORNO SWAROVSKI SRCE
BESPREKORNO SWAROVSKI SRCE
BESPREKORNO SWAROVSKI SRCE
BESPREKORNO SWAROVSKI SRCE

Predstavljamo vam prelepo Swarovski kristalno srce, savršen poklon voljenoj osobi za Dan Zaljubljenih…

Swarovski osvaja tržište za Dan Zaljubljenih još jednom. Ovoga puta dizajnirali su ekskluzivno i unikatno, jedinstveno srce, koje je stoni ukras. Dizajnirano je sa ciljem obeležavanja desete godišnjice projekta Hearts in San Francisco.

Ovo neverovatno srce ima besprekorni dizajn, a ukrašeno je sa preko 12.700 Swarovski kristala različitih oblika i veličina. Ovaj dizajn osmislio je trio koji se sastoji od Alice Payr, Claudie Demetz i Monike Fritz. One su kreirale i osmislile ovaj koncept i proizvodnju u Beču, ali ovo neverovatno srce će oduševljavati žitelje San Franciska.

Ovo srce napravljeno od kristala nije posebno samo zbog svog neverovatnog i besprekornog dizajna, poznato je jer će biti prodato na aukciji, kako bi se spasili životi. Pored još tri ovakva stona srca, i kolekcije od 15 mini srca, celokupni opseg biće prodat na aukciji, kojom će se prikupljati više nego potrebni novac za projekte  poboljšanja života koji su deo Opšte bolnice San Franciska.

Oni koji bi želeli da poseduju jedno od ovih besprekornih svetlucavih srca, mogu se nadmetati za njih na eBayu, od 3. do 13.februara.  

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: DIZAJN ELEGANTNIH SPAVAĆIH SOBA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X