O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Delicious

PREFINJENE ČOKOLADE SA DOZOM UMETNOSTI

PREFINJENE ČOKOLADE SA DOZOM UMETNOSTI
PREFINJENE ČOKOLADE SA DOZOM UMETNOSTI
PREFINJENE ČOKOLADE SA DOZOM UMETNOSTI
PREFINJENE ČOKOLADE SA DOZOM UMETNOSTI

Tatiana Sanchez svoju karijeru započela je kao juvelir i dizajner unikatnog nakita pre skoro 10 godina…

Tokom 2012.godine, ona je odlučila da osnuje svoju kompaniju, koja bi u početku kreirala širok opseg predivnih i unikatnih poklona. Prvi proizvod koji je lansiran sa imenom novog brenda, bila je kolekcija velikih okruglih balona, koje su kupci dobijali sa prilagođenim čestitkama i karticama. Potom, Sanchezova odlučuje da hoće svoju kompaniju da podigne na novi nivo, pa je kontaktirala šefa Jorgea Lladerala, jednog od najpoznatijih čokolatijera Meksika. Saradnja između njih dvoje rezultirala je Polloc kolekcijom, koja je ime dobila po poznatom američkom slikaru, koji je poznat po apstraktnoj prirodi svojih radova. Čokolade koje su njih dvoje proizvodili sadržale su 54% visoko kvalitetnog kakaa, kao i ručno obojeni čokoladni kakao puter, u stilu koji podseća na radove Jacksona Pollocka.

Sledeće što su Sanchezova i Llanderal uradili, kreirali su seriju El Jardin Secreto, koja predstavlja ženstvene čokoladice, sa kristalizovanim laticama cveća, kardamomom, kao i komadićima suvih pomorandži i pistaćima. Svetski poznati brend iz Kolumbije, Luker, je glavni dobavljač kvalitetnog kakaa za Tatianu Sanchez.  Unelefante, odnosno kolekcija koju vam ovoga puta predstavljamo je čisto meksička, inspirisana kulturom te zemlje. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: HRANA U RUHU LUKSUZNIH BRENDOVA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X