O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Delicious

NOVI LUKSUZNI RARE CASK KONJAK

NOVI LUKSUZNI RARE CASK KONJAK
NOVI LUKSUZNI RARE CASK KONJAK
NOVI LUKSUZNI RARE CASK KONJAK
NOVI LUKSUZNI RARE CASK KONJAK
NOVI LUKSUZNI RARE CASK KONJAK
NOVI LUKSUZNI RARE CASK KONJAK

Louis XIII lansiraće novo ograničeno izdanje “Rare Cask” luksuznog konjaka nazvanog 42,6…

Louis XIII, jedan od najpoznatijih svetskih brendova, kada se govori o luksuznim konjacima, lansira specijalno ograničeno izdanje “Rare Cask” i time obeležava drugo pojavljivanje takve ponude u  140 godina staroj istoriji ovog brenda. Louis XIII, iz poznate kuće Remy Martin, je jedinstvena mešavina preko 1200 eaux-de-vie dopremljenih ekskluzivno iz Grande Champagne, najprestižnijeg “crua” u Konjak regiji. Ovo dragoceno alkoholno piće staro je čak i jedan vek, i sazrevalo je u sanducima poznatim po imenu “tiercons”, neverovatnom primeru koji je otkrio podrum majstor Louisa XIII i upravo to je korišćeno za ovu priliku.

Nazvan 42.6 zbog svoje natprosečne jačine od 42.6 procenata alkohola, veličina sanduka dozvoljava da samo 738 bokala bude napunjeno, sa cenom od 23.000 USD po komadu, sa samo malom količinom namenjenom američkom tržištu. Svaka flaša osmišljena je i napravljena od strane 20 stručnjaka od dragocenog crnog Baccarat kristala, krunisanog sa 24karatnim ružičastim zlatom na vratu boce i zatvorena je crnim kristalnim zatvaračem. Louis XIII Rare Cask 42.6 će u početku biti dostupan samo “na čašu”, odnosno u prestižnim londonskim ustanovama od juna, dok će ostale boce biti puštene u prodaju u septembru.

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: KOKTEL WINSTON OD 12.500 USD

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X