O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Delicious

NAJSKUPLJA KROFNA NA SVETU

Na listi najskuplje hrane i pića se nalazi mnogo stvari, a sada dodajemo i krofnu…

Majstor za pravljenje preukusnih i prefinjenih krofni, Krispy Kreme i londonska robna kuća Selfridges, sarađivali sun a kreiranju najskuplje krofne na svetu. Kako bi obeležili Nacionalnu nedelju krofni u Ujedinjenom Kraljevstvu, ova dva brenda kreirala su krofnu koja je otkrivena na ekskluzivnom događaju u Selfridges robnoj kući. Ukoliko želite da probate jednu od njih, koštaće vas oko 2.000 dolara.

Ova skupocena grofna punjena je skupim sastojcima, koji uključuju žele Dom Perignon Vintage 2002 šampanjca, sa kremom od maline i Chateau d’Yquem. Luksuzna krofna završena je glazurom rajskog voća, prekrivena 24karatnim jestivim zlatnim listićima i dekorisana ručno pravljenom belom belgijskom čokoladom, posutom 23karatnim zlatnim prahom. Od te čokolade napravljen je cvet lotusa, pupoljci, bršljen, leptiri, a tu su i jestivi dijamanti. Krofna je postavljena na Krispy Kreme koktel, koji je mešavina sirupa maline i rajskog voća, 500 godina starog Courvoisier de L’Esprit konjaka i ponovo, Dom Perignon šampanjca iz 2002.godine.

Tri dana je potrebno za izradu, odnosno pripremu i dekoraciju jedne Krispy Kreme krofne. Najskuplja krofna na svetu prodata je nakon premijernog prikazivanja, a novac je otišao u humanitarne svrhe. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: PREFINJENE ČOKOLADE SA DOZOM UMETNOSTI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X