O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Delicious

MAGAREĆI SIR VREDAN 1000 EURA

MAGAREĆI SIR VREDAN 1000 EURA
MAGAREĆI SIR VREDAN 1000 EURA
MAGAREĆI SIR VREDAN 1000 EURA
MAGAREĆI SIR VREDAN 1000 EURA
MAGAREĆI SIR VREDAN 1000 EURA

Upravnik rezervata "Zasavica" Slobodan Simić, rekao je da će se „Magareći sir“, koji je najskuplji sir na svetu, moći kupiti samo na dva mesta...

...i to najverovatnije u restoranima Novaka Đokovića, kojima su ponudili saradnju, i u još jednoj kući, sa kojom tek treba da sklope ugovor.

Na promociji novog proizvoda, Specijalnog rezervata prirode "Zasavica", održanoj u Galeriji "ITD" na Petrovaradinskoj tvrđavi, rečeno je da je ovo jedinstven proizvod, kako u našoj zemlji, tako i u svetu, jer je sam postupak dobijanja sira veoma komplikovan. Drugi razlog je i finansijska strana ovog proizvoda, jer za jedan kilogram sira treba izdvojiti 1.000 evra, dok pakovanje, u kome se nalazi 50 grama, košta čitavih 65 evra.

„U svetu postoji samo jedna farma magaraca koja je veća od naše, ali se na našu sreću oni ne bave proizvodnjom sira. Magareće mleko je veoma slično ljudskom, jer u sebi ima svega jedan odsto masti, tako da ga mogu piti i mala deca. Takođe, ima i veliki procenat vitamina C, kao i drugih lekovitih svojstava. Dokazano je da pomaže kod bronhitisa i astme i kod dece i kod starijih,“ kaže Simić.

„Ovo je autentični srpski i vojvođanski brend, pa smatramo da bi i naši državnici mogli da se uključe u njegovu promociju, jer bi naš sir bio odličan poklon stranim zvaničnicima,“ kaže Simić.
PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NAJSKUPLJI ZALOGAJI NA SVETU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X