O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Delicious

LUCIANO PAVAROTTI MINERALNA VODA

LUCIANO PAVAROTTI MINERALNA VODA
LUCIANO PAVAROTTI MINERALNA VODA
LUCIANO PAVAROTTI MINERALNA VODA
LUCIANO PAVAROTTI MINERALNA VODA
LUCIANO PAVAROTTI MINERALNA VODA
LUCIANO PAVAROTTI MINERALNA VODA

San Pellegrinova 'Limited Edition Luciano Pavarotti' mineralna voda svečano predstavljena na operskoj večeri u New Yorku...

San Pellegrino, u saradnji sa fondacijom preminulog italijanskog tenora, odaje počast Lucianu Pavarottiu lansirajući ograničenu seriju 'Pavarotti' mineralne vode. Renomirani italijanski brend će proizvesti ukupno 50 miliona flaša u čast nezaboravnog maestra, koje su od aprila tekuće godine dostupne u ekskluzivnim restoranima širom SAD-a.

San Pellegrino predstavio je svoj novi proizvod na operskoj večeri pod nazivom 'AMO PAVOROTTI' u New Yorku, prilikom koje je prikazano mnoštvo ličnih predmeta velikana svetske opere, uključujući brojne nagrade i kostime preminule svetske zvezde, dostupnih javnosti i na izložbi u Veroni koja je počela krajem aprila, a trajaće do septembra ove godine.

2013. obeležava pedeset godina od početka impresivne karijere velikog maestra tokom koje je nastupao na najznačajnijim svetskim pozornicama. Danas, ime i uticaj Luciana Pavarottia žive kroz fondaciju koju je osnovala njegova supruga Nicoletta Mantovani, a čiji su ciljevi očuvanje zaostavštine preminulog italijanskog tenora i pružanje podrške mladim i talentovanim pevačima.

 

I.M.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NAJSKUPLJA HRANA NA SVETU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X