O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Delicious

KOKTEL OD 40.000 USD

Nova apsurdna ideja sa interesantnom cenom, ništa posebno, samo još jedan dan u životu luksuza...

White Barn pansion u Kennebunku u Mejnu, puni 40 godina i svoju godišnjicu proslavljaju kreiranjem novog pića, Ruby red koktela. Miks sadrži Hangar One vodku, St. Germain Elderflower liker, sveže ceđeni grejpfrut, nar, ružinu vodicu i 4karatni rubin. Da, dobro ste pročitali, piće će sadržati pravi rubin i koštaće 40.000 USD. Namenjeno svim onim ljudima koji su se umorili od dijamanata, mogu doći da probaju rubin i proslave četrdeseti rođendan ovog pansiona.

Pokojini Laurence J. Bongiorno osnovao je svoj ozloglašeni pansion i govorio bi za njega da je dragoceni dragulj, tako da će za četiri decenije postojanja biti blistavo obeležene rubinom. Njujorški draguljar je u potrazi za savršenim rubinom za koktel. Kamen bi trebalo da stigne u Kennebunk za mesec dana. Šef sale ovog hotela, Matthew Swinford misli da če moći da prodaju dva ova pića i nada se da će uspeti da postignu taj cilj.

S obzirom na to da lista gostiju White Barn pansiona uključuje bogate biznismene, poznate ličnosti i političare koji su u potrazi za luskuzom i mirom, njima cena sigurno nije problem.

Kada Ruby Red koktel treba da bude donešen gostu, Swingford će bukvalno navući bele rukavice, dok sipa piće pored stola u čašu za martini kako bi gosti mogli videti kako se rubin servira na kvalitetnom srebrnom poslužaoniku. Piće će biti dostupno na meniju od juna.

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: 10 NAJSKUPLJIH PIVA NA SVETU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X