O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Delicious

DRAGOCENA BACARDI KOLEKCIJA RUMA

DRAGOCENA BACARDI KOLEKCIJA RUMA
DRAGOCENA BACARDI KOLEKCIJA RUMA
DRAGOCENA BACARDI KOLEKCIJA RUMA
DRAGOCENA BACARDI KOLEKCIJA RUMA
DRAGOCENA BACARDI KOLEKCIJA RUMA

Bacardi je porodični posao, koji funkcioniše na veoma specifičan način preko 150 godina…

Kada se članovi Bacardi porodice sastanu, oni uživaju u ekskluzivnim ukusima ruma, iz njihovih privatnih kolekcija. Ali, oni su mislili i na ljubitelje svog brenda kada su predstavili Facundo Rum kolekciju. Ovo je prva kolekcija starog ruma iz njihovih privatnih kolekcija, a uključuje četiri retke mešavine: Facundo Neo, Facundo Eximo, Facundo Exquisito i Facundo Paraiso.

Najmlađi iz ove zrele kolekcije, Facundo Neo rum, star je godinu dana, dok je najstariji Facundo Paraiso star 23. Exquisito i Paraiso su završeni u specijalnim sanducima koji se koriste za šeri i francuski XO brendi. Svaki od ovih predivnih rumova je pravo remek delo, a stvorili su ga neki od najfinijih umetnika, kako bi se kreirala najbolja moguća ekspresija ruma. Ove četiri verzije, tajno se razvijaju već par godina, a odabrane su, i kreirane od 300 varijanti.

Ovi rumovi su odavanje pošte origialnom BACARDI Maestro de Ron, Don Facundu Bacardi Massou. Svaki rum iz ove kolekcije je jedinstvena proslava zlatne ere Kube, sa individualno stilizovanim staklenim flašama. Samo 1.800 ovih flaša biće proizvedeno i pušteno u prodaju, tako da je ova kolekcija namenjena pravim ljubiteljima ovog prefinjenog pića. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: VISOKA MODA I SLADOLED

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X