O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dekor

UMETNOST SUSRETA - SUSRET UMETNOSTI

UMETNOST SUSRETA - SUSRET UMETNOSTI
UMETNOST SUSRETA - SUSRET UMETNOSTI
UMETNOST SUSRETA - SUSRET UMETNOSTI
UMETNOST SUSRETA - SUSRET UMETNOSTI
UMETNOST SUSRETA - SUSRET UMETNOSTI
UMETNOST SUSRETA - SUSRET UMETNOSTI

Lalique i CARAN d’ACHE dele strast prema lepoti, veličanstvenosti i moći.

Oba brenda, osnovana 20-ih godina prošlog veka, izgradila su svoje ime i filozofiju na jedinstvenom osobenom umeću koje se prenosilo sa generacije na generaciju. Njihova saradnja je ova dva trajna nasleđa zabeležila kao jedinstvenu, zajedničku uspomenu.

Čaroban susret kristala i pisanja izrodio je limitiranu ediciju CRYSTAL, koju su dizajnirali Lalique i  CARAN d’ACHE. Nastala u radionicama u Ženevi i Alsatianu, u kojima su umetnici kombinovali svoju stručnost i intuiciju talenta, ova kolekcija je preobratila svojstvenost kompanije Lalique u spektakularne predmete za pisanje.

Black CRYSTAL

Crno porcelansko telo ovog monumentalnog naliv pera, istaknuto srebrom, otkriva legendarni “Coutard” motiv, remek delo dizajna fontane Rene Lalika iz 1935. godine. Dva satenska Lalique kristala kabakon obrade, daju veličanstvenu blistavost, kako ovom penkalu, tako i hemijskoj olovci, izrađenim u limitiranoj kolekciji od 999 primeraka.

White CRYSTAL

Svetlost i materijal ovog modela sačinjavaju harmoniju. Telo penkala ukrašeno je kapljicama koje se uzdižu iz belog porcelana čije konture su senzualne na dodir. Kristalni kabakoni emituju blještavilo sjaja, koje se odbija od usamljenog dijamanta koji se nalazi pri vrhu srebrne zakačke. U ovom modelu izrađena je limitirana kolekcija od 999 primeraka naliv pera i 999 komada hemijski olovki.

CRYSTAL & Diamonds

I pisanje postaje umetnost… sa prelivanjem senke i svetla, CRYSTAL & Diamond kolekcija spaja uzvišene i dragocene elemente. Zlatni poklopac stvara kontrast sa telom olovke, i nosi na sebi 341 dijamant.

CRYSTAL & Diamonds je jedinstvena, limitirana kolekcija od samo 18 naliv pera.

Isti motiv ukrašava kristalnu mastionicu, sačinjenu po uzoru na staru tehniku voskiranja, koja ima svojeručni potpis ugraviran dijamantskim vrhom, kao jedinstvenu potvrdu autentičnosti i sofisticiranosti umetnosti.

Proizvode svetski poznate kompanije Lalique možete kupiti samo u prodavnici „Sun, Moon & Stars“ u Nušićevoj 25, u Beogradu.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: UMETNOST NA TANJIRU
 • FRANCUSKI TEKSTIL U VAŠEM DOMU

  Veoma dugo, kreativni direktor brenda Paul & Joe, Sophie Mechaly sanjala je da "obuče" vaš dom baš kao što ona oblači modele pre svake nove kolekcije...

 • NOVI IZGLED TRADICIONALNE KERAMIKE

  Saradnja između Franco Pecchioli Ceramics i dizajnera Roberto Lazzeronia i dalje traje…

 • ULEPŠAJTE SVOJ DOM MURALIMA

  Kako zidni murali postaju sve popularniji u današnjem dizajnu enterijera, prirodom inspirisani dizajni zadobili su našu pažnju...

 • DUH TOSKANE U VAŠEM DOMU

  Tema vina i grožđa podseća na toskanske vinograde, a ovaj motiv se obično vidi u mediteranskim stilovima...

 • AZBUKA STOLA

  Tokom decembra meseca prošle godine, prilikom gostovanja u jutarnjem programu na jednoj, jarkom bojom obeleženoj, televiziji, kod osobe za koju sam preko tabloida, jer se drugde o njoj ne može ništa ni pročitati, saznala da je„dama“ sa izgrađenim ličnim stilom, uvek u nekoliko najbolje odevenih žena, verovatno zbog dominacije „Rolex“-a na ruci, doživela sam šok koji me ni ovoliko meseci kasnije ne napušta.

 • NOVI IVV DEKORATIVNI PREDMETI

  Ivv u naše domove donosi šarm i raskoš umetnosti stakla, putem lepih i skladnih predmeta punih značenja…

 • ALEXANDER WANG - ČAŠE ZA KRATKA PIĆA

  Kao i svi drugi modni dizajneri, njujorški Alexander Wang širi svoju imperiju iz polja mode i aksesoara na mnoge druge stvari…

 • OPTIČKA ILUZIJA UZ 3D PODOVE

  Ukoliko ste veliki fan optičkih iluzija, mi vam predlažemo da vaš dom dekorišete 3D podovima. Uplovite u okean u vašoj dnevnoj sobi...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X