O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dekor

Predmeti od 100% recikliranog stakla

Predmeti od 100% recikliranog stakla
Predmeti od 100% recikliranog stakla
Predmeti od 100% recikliranog stakla
Predmeti od 100% recikliranog stakla
Predmeti od 100% recikliranog stakla
Predmeti od 100% recikliranog stakla

La Mediterránea, prisutna u celom svetu, je španska kompanija koja proizvodi predmete od 100% recikliranog stakla...

Sa filozofijom obavljanja posla koji poštuje životnu sredinu, kompanija kombinuje tradicionalne proizvodne procese sa naprednim i inovativnim proizvodnim tehnikama.

Njihova osnovna sirovina, staklo, stvoreno je na Mediteranu od strane Egipćana i Feničana. Od tih davnih vremena, staklo je uvek prisutno u našim svakodnevnim životima u obliku vaze, tegle i nakita. Zbog svojih prirodnih karakteristika, transparentnosti i kapaciteta očuvanja, staklo je postalo sveprisutno širom sveta.

Kod stakla, cenimo njegovu svestranost, njegovu transparentnost i njegovu krhkost. U La Mediterranea spajaju sve ove vrednosti i tradicije, transformišući ih u predmete izuzetne lepote, koji evociraju nasleđe i toplinu Mediterana.

Njihovi proizvodi mogu se lako prepoznati po slobodi, obliku i boji, bez ograničenja, jer oni rade ono što žele da rade.

Kreativni dizajn je bio osnovni deo proizvodnog procesa u La Mediterránea kompaniji od početka. Njihov međunarodni prestižni tim dizajnera predvođen je dizajnerkom po imenu Silvia García.

Svaki proizvod je rezultat načina na koji ova grupa dizajnera tumači tradicionalnu upotrebu objekata, kako bi im dali jedinstvenu kreativnu viziju. Ovaj proces uključuje i zanatlije, koji naknadno prave proizvod na osnovu dizajna. Na ovaj način njihovi komadi odražavaju svrhu putem novih oblika i tokova, koji tako ostvareni pokazuju hrabru kreativnu viziju.

Inspiracija za dizajn dolazi iz okruženja, mediteranskog načina života, kostima, prirode, svetlosti i naravno mora. Ova polazna tačka daje njihovim proizvodima univerzalnu temu i jednu emociju koja se prostire u svim kulturama širom sveta.

Svetlo, oblici, teksture, arome i boje Mediterana su zarobljeni, kako bi se ogledali u svim proizvodima, čime prenose idiosinkraziju ove veoma jedinstvene zemlje.

Delikatne linije i elegantne boje karakterišu ovu kolekciju boca i tegli, koje su napravljene od 100% recikliranog stakla.

Ideja je da donesu toplinu u dom sa prirodnim hrastovim poklopcima na nekim od komada u kolekciji, dok drugi koriste neprozirno crno i belo staklo, koje daje notu trezvenosti njihovoj funkcionalnosti.

Kada kupite La Mediterránea proizvode vi ne samo da kupujete bocu, čašu ili vazu, vi takođe dobijate malo mediteranske svetlosti, način života, bljesak španske boje i dodir kulture koja zagreva ovu zemlju.

Doživeti jedan od La Mediterránea komada je kao da vidite transparentnost mora...

Izvor: MiniStudio Magazin

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SAINT LOUIS - Kraljevska staklarija
 • FRANCUSKI TEKSTIL U VAŠEM DOMU

  Veoma dugo, kreativni direktor brenda Paul & Joe, Sophie Mechaly sanjala je da "obuče" vaš dom baš kao što ona oblači modele pre svake nove kolekcije...

 • NOVI IZGLED TRADICIONALNE KERAMIKE

  Saradnja između Franco Pecchioli Ceramics i dizajnera Roberto Lazzeronia i dalje traje…

 • ULEPŠAJTE SVOJ DOM MURALIMA

  Kako zidni murali postaju sve popularniji u današnjem dizajnu enterijera, prirodom inspirisani dizajni zadobili su našu pažnju...

 • DUH TOSKANE U VAŠEM DOMU

  Tema vina i grožđa podseća na toskanske vinograde, a ovaj motiv se obično vidi u mediteranskim stilovima...

 • AZBUKA STOLA

  Tokom decembra meseca prošle godine, prilikom gostovanja u jutarnjem programu na jednoj, jarkom bojom obeleženoj, televiziji, kod osobe za koju sam preko tabloida, jer se drugde o njoj ne može ništa ni pročitati, saznala da je„dama“ sa izgrađenim ličnim stilom, uvek u nekoliko najbolje odevenih žena, verovatno zbog dominacije „Rolex“-a na ruci, doživela sam šok koji me ni ovoliko meseci kasnije ne napušta.

 • NOVI IVV DEKORATIVNI PREDMETI

  Ivv u naše domove donosi šarm i raskoš umetnosti stakla, putem lepih i skladnih predmeta punih značenja…

 • ALEXANDER WANG - ČAŠE ZA KRATKA PIĆA

  Kao i svi drugi modni dizajneri, njujorški Alexander Wang širi svoju imperiju iz polja mode i aksesoara na mnoge druge stvari…

 • OPTIČKA ILUZIJA UZ 3D PODOVE

  Ukoliko ste veliki fan optičkih iluzija, mi vam predlažemo da vaš dom dekorišete 3D podovima. Uplovite u okean u vašoj dnevnoj sobi...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X