O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dekor

NOVA LUKSUZNA ROSENTHAL LINIJA

NOVA LUKSUZNA ROSENTHAL LINIJA
NOVA LUKSUZNA ROSENTHAL LINIJA
NOVA LUKSUZNA ROSENTHAL LINIJA
NOVA LUKSUZNA ROSENTHAL LINIJA
NOVA LUKSUZNA ROSENTHAL LINIJA
NOVA LUKSUZNA ROSENTHAL LINIJA

Nova kolekcija posuđa “Rosenthal meets Versace” sigurno će vas očarati pažnjom koja je posvećena detaljima...

Specifičan svet životnog stila traje već 20 godina kroz partnerstvo dva velika brenda i naziv “Rosenthal meets Versace”  uključuje proizvodnju setova servisa od porcelana, visoko kvalitetne čaše, pribor za ručavanje od plemenitih metala i luksuzne poklon aksesoare. Centralni stilski element u ovoj ekskluzivnoj kolekciji je, velika inspiracija Versace-a, glava meduze iz drevne grčke epohe, klasični vijugavi obruč na obodima preuzet sa frizova antičkih hramova, prepletene arabeske i prirodno ekspresivne boje udružene sa visokokvalitetnim zlatom. Kolekcije koje nikoga ne mogu učiniti ravnodušnim, a koje danas kreira “Studio Versace” koji vodi Donatela Versace, prvenstveno se obraćaju poklonicima visokog stila koji uživaju u raskoši i glamuru i luksuznim stilom života  zauzimaju vodeće pozicije na društvenoj lestvici.

Vanitas

Vanitas nije samo reč u Versace svetu: to je opis stila života karakterističan po svojoj lepoti i glamuru. Originalno je korišćen za opisivanje specifičnog tipa bogatog ukrašavanja i veza, postao je naziv koji je nekada korišćen za imenovanje proizvoda kao što su serije knjiga, stolica, tašni i parfema.

Nova Vanitas kolekcija « Rosenthal meets Versace » sastoji se od serije porcelanskih vaza i činija bele ili crne boje. Svaka vaza, koja je izrađena tako da podseća na štepovane kožne tašne, ukrašena je sa 187 zlatnih kamenčića, dok je na svaku činiju aplicirano 126 komada i čine čvrstu vezu između Versace modne kolekcije i aktuelnih predmeta od porcelana.

Iconic heroes

Iconic heroes kolekcija kao deo “Rosenthal meets Versace” predstavlja eho antičkih motiva i mitova, za koje je Versace kompanija uvek imala specifičan ukus: ikonska glava Meduze dominira centralnim delom ovog dekora i okružena je herojima grčke mitologije i antike na fantastičnoj crveno narandžastoj pozadini.

Snaga i moć spajaju se na ovom dekoru, koji se zasniva na grčkoj mitologiji i antičkoj umetnosti skulptura. Kao dodatak delikatnim motivima listova Acanthusa koji su toliko tipični kao deo dekora Baroka, Iconic Heroes kolekcija elegantno i prefinjeno ponovo oživljava tu davno zaboravljenu eru.

Nendoo

Još od svog debitovanja prošle godine, Nendoo serija posuđa postala je veliki uspeh među ljubiteljima dobro dizajniranog porcelana što je uslovilo da se dizajniraju I proizvedu novi, dopunski elementi koji će zadovoljiti sve potrebe konzumenata, kada je postavljanje stola i opremanje domaćinstva u pitanju. Originalna početna kolekcija sastoji se od velikog broja upotrebnih i dekorativnih predmeta od porcelana koji imaju multifunkcionalnu ulogu i mogu se uklopiti u sve  moderne forme obeda, a sada je dopunjena novim tanjirima i posudama različitih veličina i oblika idealnim ne samo za sushi, raclette ili fondue, već i za serviranje gotovih jela direktno na tanjir.

Caffe Perfetto!

Kafa je kult. Sa novom Caffe Perfetto serijom, Rosenthal dodaje još jednu varijantu svom spektru proizvoda za sve specijalitete spravljene od kafe kako bi se zadovoljili osobeni lični ukusi. Za Caffe Perfetto, Rosenthal je kao inspiraciju koristio tradiciju italijanske kulture pripremanja i ispijanja kafe, a za formu je upotrebio poligonalni konusni oblik tradicionalnog aparata za kafu.

Mini Vases

Rosenthal kolekcija Mini Vase koja je lansirana prošle godine sa minijaturnim verizijama 12 najpoznatijih Rosenthal modela vaza, uspešno dokazuje da format ne podrazumeva obavezno i pitanje veličine predmeta. U 2013. godini, kolekcija je dopunjena novim predmetima, “Asym” od Claus Josef Riedla, “Tasca” od Lino Sabattinia, “Arcus” od Marcello Morandinia, “Oasis” od Else Fischer-Treyden i “Ura” od Tapio Wirkkale. Pojedinačno ili u čarobnoj kompoziciji od nekoliko različitih komada – bele porcelanske mini vaze će vam definitivno zapasti za oko i dopunjene cvetnim aranžmanima, predstavljati ukras vašeg doma.

Novu luksuznu Rosenthal liniju, možete pronaći u prodavnicama Sun, Moon & Stars.


PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: SJAJAN DEKOR ZA VAŠE DVORIŠTE
 • FRANCUSKI TEKSTIL U VAŠEM DOMU

  Veoma dugo, kreativni direktor brenda Paul & Joe, Sophie Mechaly sanjala je da "obuče" vaš dom baš kao što ona oblači modele pre svake nove kolekcije...

 • NOVI IZGLED TRADICIONALNE KERAMIKE

  Saradnja između Franco Pecchioli Ceramics i dizajnera Roberto Lazzeronia i dalje traje…

 • ULEPŠAJTE SVOJ DOM MURALIMA

  Kako zidni murali postaju sve popularniji u današnjem dizajnu enterijera, prirodom inspirisani dizajni zadobili su našu pažnju...

 • DUH TOSKANE U VAŠEM DOMU

  Tema vina i grožđa podseća na toskanske vinograde, a ovaj motiv se obično vidi u mediteranskim stilovima...

 • AZBUKA STOLA

  Tokom decembra meseca prošle godine, prilikom gostovanja u jutarnjem programu na jednoj, jarkom bojom obeleženoj, televiziji, kod osobe za koju sam preko tabloida, jer se drugde o njoj ne može ništa ni pročitati, saznala da je„dama“ sa izgrađenim ličnim stilom, uvek u nekoliko najbolje odevenih žena, verovatno zbog dominacije „Rolex“-a na ruci, doživela sam šok koji me ni ovoliko meseci kasnije ne napušta.

 • NOVI IVV DEKORATIVNI PREDMETI

  Ivv u naše domove donosi šarm i raskoš umetnosti stakla, putem lepih i skladnih predmeta punih značenja…

 • ALEXANDER WANG - ČAŠE ZA KRATKA PIĆA

  Kao i svi drugi modni dizajneri, njujorški Alexander Wang širi svoju imperiju iz polja mode i aksesoara na mnoge druge stvari…

 • OPTIČKA ILUZIJA UZ 3D PODOVE

  Ukoliko ste veliki fan optičkih iluzija, mi vam predlažemo da vaš dom dekorišete 3D podovima. Uplovite u okean u vašoj dnevnoj sobi...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X