O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Dekor

HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI

HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI
HERING BERLIN - DODIR UMETNOSTI

Hering proizvodi nisu toliko dekoracija za trpezarijski sto, koliko njegova suština...

Stefanie Hering, dizajner, majstor i stručnjak za keramiku, osnovala je fabriku u Berlinu 1992. Prožeta njenom ličnošću i kreativnom energijom, Hering Berlin danas proizvodi posuđe, čaše, tekstil i lampe. Slika klasične trpeze u Nemačkoj još uvek nosi pečat buržoaske "bidermajer" ere u 19. veku.  

Stalna radoznalost i spremnost da se ospori ova slika, kao i nova tumačenja koje proizilaze iz njega, omogućavaju im da stvore proizvode koji podržavaju istinski duh uživanja i funkcionalnosti u našem modernom dobu. Na taj način su se oslobodili od tradicionalno zatvorenog pojma servirnog posuđa i otvorili nove načine gledanja na mogućnosti za zabavu u krugu porodice i dragih prijatelja.

Hering Berlin želi da prebaci koncept gostoprimstva iz svog društvene, pomalo ukočene, strogo formalne dimenzije u onu koja je prilično podstaknuta emocijama. Iskreno zadovoljstvo, nekomplikovano uživanje, jasna estetika, besprekorna izrada i čista radost života - to je kako vidimo Hering Berlin. 

Kroz sve faze proizvodnje, koje se odvijaju u Nemačkoj, ovu avangardnu težnju prate procesi koji sadrže najviše nivoe veštine, sa najkvalitetnijim zanatstvom u društvenim i radnim uslovima. 

Temelji kreativne inspiracije koja prožima kompaniju nose nepogrešivi pečat ličnosti i kreativnosti osnivača kompanije Stefanie Hering. Izuzetne sposobnosti projektanata i majstora uključuju, pored njenog jedinstvenog vizuelnog stvaralaštva, izvanredne zanatske veštine treba da budu u stanju da proizvedu formalno sofisticiran dizajn u dimenzijama koje postavljaju granice onoga što se može napraviti od porcelana. Ovo je rezultat stalne težnje da se prošire i popune njihova znanja o mogućnostima za ručno izrađeni porcelan.

Stefanie Hering: »Naši proizvodi se izdvajaju zbog svog vrlo posebnog dizajn stila, koji se oslanja na jasne linije i čiste dekorativne funkcije. Ova jasnoća linija i funkcija ističe i ukazuje na okolne prostore, u kojima se oseća njihov uticaj. U tom smislu, kolekcije naše kompanije će promeniti prostorne kontekste, bez sukobljavanja sa drugim formalnim kvalitetima. Naše kolekcije nikada ne dolaze u konflikt sa postojećim enterijerima, oni stvaraju nove prostore. Sa svojom jasnoćom oblika, oni se koncentrišu na suštinu". 

Stefanie Hering voli da kuva, da postavi sto, da ima goste. Čak i tada, posle preseljenja iz južne Nemačke u Prenzlauer Berg odmah nakon pada Berlinskog zida, gde nije bilo ni telefonske linije, ni struje, ona je pozvala prijatelje na veliku večeru. Ali najviše od svega, Stefani Hering voli da priča o porcelanu. O grnčarskim točkovima i sastavu materijala, o činijama i lepoti neglaziranog porcelana sa malo grubom, baršunastom površinom, koju samo mali broj proizvođača može da obradi, a koja je karakteristična za Hering Berlin porcelan.

Izvor: MiniStudio

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NATURE KOLEKCIJA ANTOLINI DIZAJNA
 • FRANCUSKI TEKSTIL U VAŠEM DOMU

  Veoma dugo, kreativni direktor brenda Paul & Joe, Sophie Mechaly sanjala je da "obuče" vaš dom baš kao što ona oblači modele pre svake nove kolekcije...

 • NOVI IZGLED TRADICIONALNE KERAMIKE

  Saradnja između Franco Pecchioli Ceramics i dizajnera Roberto Lazzeronia i dalje traje…

 • ULEPŠAJTE SVOJ DOM MURALIMA

  Kako zidni murali postaju sve popularniji u današnjem dizajnu enterijera, prirodom inspirisani dizajni zadobili su našu pažnju...

 • DUH TOSKANE U VAŠEM DOMU

  Tema vina i grožđa podseća na toskanske vinograde, a ovaj motiv se obično vidi u mediteranskim stilovima...

 • AZBUKA STOLA

  Tokom decembra meseca prošle godine, prilikom gostovanja u jutarnjem programu na jednoj, jarkom bojom obeleženoj, televiziji, kod osobe za koju sam preko tabloida, jer se drugde o njoj ne može ništa ni pročitati, saznala da je„dama“ sa izgrađenim ličnim stilom, uvek u nekoliko najbolje odevenih žena, verovatno zbog dominacije „Rolex“-a na ruci, doživela sam šok koji me ni ovoliko meseci kasnije ne napušta.

 • NOVI IVV DEKORATIVNI PREDMETI

  Ivv u naše domove donosi šarm i raskoš umetnosti stakla, putem lepih i skladnih predmeta punih značenja…

 • ALEXANDER WANG - ČAŠE ZA KRATKA PIĆA

  Kao i svi drugi modni dizajneri, njujorški Alexander Wang širi svoju imperiju iz polja mode i aksesoara na mnoge druge stvari…

 • OPTIČKA ILUZIJA UZ 3D PODOVE

  Ukoliko ste veliki fan optičkih iluzija, mi vam predlažemo da vaš dom dekorišete 3D podovima. Uplovite u okean u vašoj dnevnoj sobi...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X