O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Business

MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014

MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014
MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014

53.izdanje Sajma Nameštaja u Milanu, trajalo je od 8. do 13.aprila, i završeno je sa veoma uspešnim rezultatima…

Na ovogodišnjem izdanju poznatog sajma I Saloni, na prostoru od 152.300 kvadratnih metara, svoje novitete predstavilo je 1.400 internacionalnih izlagača. Kao i do sada, izložbeni prostor je bio podeljen na tri dela – Classic, Modern i Design – zarad kreiranja pregledne i logične staze kretanja za sve posetioce.

Svoj uspeh, ovaj sajam duguje brojnim izlagačima i još brojnijim posetiocima. Sve ukupno, ovogodišnje izdanje sajma posetilo je 357.212 ljudi, iz preko 160 zemalja sveta,  što je za 13% više nego prošle godine. Jedan od najbitnijih posetilaca bio je premijer Matteo Renzi. On je tokom svoje posete naglasio da je industrija nameštaja veoma bitni strateški sektor u ekonomiji Italije, odnosno da Italija još uvek živi zahvaljujući industriji nameštaja i duhu proizvodnje. Zahvaljujući tome, Italija veoma lako savladava globalnu ekonomsku krizu, u kojoj se našao ceo svet.

Kako sami organizatori kažu, ovaj sajam je bio nešto više internacionalnog karaktera nego njegovi prethodnici. Posetioci su, kao što smo već rekli, došli iz više od 160 zemalja širom sveta. Ovo izdanje sajma izgradilo je interesantnu i moćnu sinergiju sa gradom Milanom u kom se održava; zajedno su osmislili izuzetni kreativni kapital, kojim su veoma lako privukli hiljade posetilaca. Njihovu Nedelju dizajna posetio je ogroman broj ljudi, koji su bili oduševljeni Projektom dobrodošlice. Ovaj projekat po prvi put je urađen ove godine u saradnji sa opštinom grada Milana i odsekom za Modni Dizajn. Više od 100 studenata iz milanskih škola dizajna dočekivalo je posetioce na odabranim lokacijama u gradu.

Ipak, tokom ovog sajma nije se govorilo samo o poslu. Izložba “Gde arhitekte žive” privukla je dosta pažnje i igrala je glavnu ulogu. Ova izložba bila je savršena prilika za prikazivanje i reflektovanje načina života i umetnosti življenja iz ugla osam poznatih i globalno cenjenih dizajnera: Shigeru Ban, Mario Belini, David Chipperfield, Massimiliano i Doriana Fuksas, Zaha Hadid, Marcio Kogan, Daniel LIbeskind i Studio Mumbai/Bijoy Jain.

Zahvaljujući neverovatno dobroj organizaciji i ponudi, 53.izdanje Internacionalnog Sajma Nameštaja u Milanu bilo je u potpunosti rasprodato, što nam dodatno potvrđuje važnost ovog događaja. 

Fotografije: COSMIT

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: 10 NAJBOGATIJIH POZNATIH PAROVA
 • ZASLUŽUJEM TATINE MILIJARDE

  Tamara Ecclestone, ćerka prvog čoveka Formule 1, Bernija Ecclestonea, tvrdi da ljudi imaju iskrivljenu sliku o njoj...

 • NAJUTICAJNIJE DAME SVETA

  Forbes magazin predstavio je svoju finalnu listu najuticajnijih dama sveta…

 • BEYONCE - najmoćnija javna ličnost

  Beyonce, perspektivna pevačica i lepotica koju mnogi vole, proglašena je od strane magazina Forbes za najmoćniju javnu ličnost…

 • PREDSTAVLJEN PLAN ZA BEOGRAD NA VODI

  U renoviranoj zgradi Geozavoda u Karađorđevoj ulici svečano je predstavljen master plan "Beograda na vodi"…

 • TOP 10 EKSCENTRIČNIH MILIJARDERA

  U svakoj društvenoj grupi postoje prizemni individualci, ali naravno, i oni koji vole stvari da rade na svoj jedinstven način.

 • FORBS : Kostić najbogatiji Srbin

  Vlasnik MK Grupe, Miodrag Kostić potisnuo je sa trona najbogatijih srpskih biznismena osnivača i vlasnika Delta Holdinga, Miroslava Miškovića, prema Forbsovoj rang listi bogataša za 2014. godinu...

 • NAJSKUPLJI RAZVOD NA SVETU

  Najskuplji razvod u svetu vredan je 4.36 milijardi dolara…

 • KRAH ARMANIJA

  U lancu brendova Armani Jeans i Armani Exchange kreator se okrenuo jeftinijoj robi i počeo gubiti ekskluzivitet brenda...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X