O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Automobili

NOVI PORSCHE CAYENNE

NOVI PORSCHE CAYENNE
NOVI PORSCHE CAYENNE
NOVI PORSCHE CAYENNE
NOVI PORSCHE CAYENNE
NOVI PORSCHE CAYENNE
NOVI PORSCHE CAYENNE

Kao lekcija tehničke brilijancije, Porsche Cayenne 3.0 Diesel V6 – Super Sport Wide je vrhunac A. Kahn Design tehničke moći…

Zarubljene ivice i uglovi Carmine crvenog Cayenna osiguravaju da automobil ne izgleda samo donekle kompaktno – on veličinu predstavlja sa očuvanom atletskom sposobnošću, vožnjom i komforom, i velikim udelom finesa.

Eksterijer Kahn Porsche Super Sport Wide Track oživljava visoke standarde: prozračni prednji i zadnji vetrobrani sa integrisanim branama za vazduh, prag ulaznih vrata od nerđajućeg čelika, Exterior Kahn emajlirani tailgate logo, Kahn emajlirani vetrobrani 9.5 x 22 (prednji) i 11 x 22 (zadnji konkavni) RS600 točkovi, sa oprugama sa spuštenom suspenzijom i kočionih čeljusti sa završnim detaljima od tečnog zlata zarad poboljšavanja aerodinamične efikasnosti i preciznosti u rukovanju.

Vožnja Kahn Cayenne Wide Track znači sedenje iza stakla koje vam pruža privatnost i pilotiranje motorom uz zvuke Kahn izduvnog sistema.

Centriran je oko radikalnog dizajna i povezan sa ciljem srastanja dizajna i inženjerske ekspresije, Kahn izduvni sistem je definitivno u srodstvu sa tišinom i manirima.

Unutra, primećujemo perfekciju: ekskluzivna zadnja i prednja sedišta sa presvlakama crne i karbon nijanse, u kombinaciji sa perforiranom kožom i ekskluzivnom kombinacijom perforirane kože sa kontrastnim šavovima u boji slonovače, dodatno je naglašeno devijantnim šavovima. Pedali i Kahn Investing in British Industry logo kompletiraju ovaj već luksuzni paket.

Kao što je i očekivano, Kahn Cayenne može biti naručen u svakoj boji koja postoji. Na primer, ukoliko želite automobil sa promenom boje i srodnim enterijerom, koji je na primer isti kao boja i materijal vaše omiljene fotelje, i to se može uraditi.

 • ELEGANCIJA I SNAGA KOJE ODUZIMAJU DAH

  Ovaj model ćete imati mogućnost videti uživo tokom „Uniqa Belgrade Classic Car Show-a” 6-og Septembra na Kalemegdanu povodom proslave 75. godina od Beogradskog Grand Prix-a i na platou ispred Grand Casina (kao i mnoge drugie najlepše automobile svetski poznatih kolekcionara) u okviru  Concours d’Elegance 2014, manifestacije “24 sata Elegancije”.

 • NOVA CORVETTE ZR1

  Prema izvorima, sledeća Corvetta ZR1 će verovatno preći sa motora u prednjem delu, na motor na sredini vozila...

 • OMILJENI AUTOMOBILI PREMIER LIGE

  Ukoliko ste imali dileme šta voze fudbaleri iz premijer lige, sada ćete ih ukloniti...

 • FERRARI F80 KONCEPT

  Italijanski dizajner Adriano Raeli osmislio je koncept po imenu F80, baziran na poznatim Ferrari LaFerrari sportskim automobilima…

 • 2015 Lamborghini Huracan LP610-4

  Lamborghini Gallardo je dobio svog naslednika...

 • ROLLS ROYCE SA REDNIM BROJEM JEDAN

  Prodaje se Rolls Royse sa brojem jedan na šasiji...

 • MERCEDES S600 GUARD

  Mercedes je sada i zvanično predstavio poslednju generaciju najbezbednijeg modela S klase, blindiranog S600 Guard...

 • 2015 650S MCLAREN OD 200.000 EUR

  Teško je poverovati da je prošlo tri godine otkad je McLaren predstavio 12C model. Ipak, britanski proizvođač je mnogo naučio od tada...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X