O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Arhitektura

VILA OD 80 MILIONA U RUSIJI

VILA OD 80 MILIONA U RUSIJI
VILA OD 80 MILIONA U RUSIJI
VILA OD 80 MILIONA U RUSIJI
VILA OD 80 MILIONA U RUSIJI
VILA OD 80 MILIONA U RUSIJI
VILA OD 80 MILIONA U RUSIJI

Ukoliko ste ljubitelj luksuza i luksuznog životnog stila, onda veoma dobro znate šta čini jednu luksuznu vilu…

Od veličanstvenog stila gradnje, savremenog dekora i umetničkih dela, glamuroznog nameštaja i prefinjenih detalja, jedna luksuzna vila mora sadržati najbolje od najboljeg. Dobra stvar je, što kada imate dovoljno novca, sami možete birati sve detalje vezane za vaš dom, kako bi postao dom iz vaših snova.

Jedna vila se posebno izdvaja po svom luksuzu, a nalazi se u Sokolovu, na dva kilometra od Moskve. U pitanju je savremena mega vila, koja podseća na palatu iz starih vremena, kada su grandioznost i glamur bili obeležja bogatih i uspešnih ljudi. Ona je skoro stavljena na prodaju, a sa cenom od 80 miliona dolara, ona je dospela na listu najskupljih domova u Rusiji.

Ima oko 3.000 m2 prostora, koji se prostire na privatnom posedu od sedam hektara. Kada uđete unutar vile, na trenutak ćete se vratiti u dobra stara vremena, zbog savršenog grandioznog foajea koji se prostire na dva sprata i koji krasi duplo stepenište.

Ova vila ima pet sjajno dekorisanih spavaćih soba i četrnaest kupatila. Nema potrebe da naglašavamo da su njeni enterijeri remek dela dekorisanja i dizajna, sa ekstremnom pažnjom posvećenom detaljima i dekoraciji. Ukoliko se odlučite da kupite ovu vilu, znajte da treba samo da ponesete vašu odeću i lične predmete, jer je na prodaju stavljena u potpunosti nameštena. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: TRADICIONALNA GRČKA VILA NA MIKONOSU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X