O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Arhitektura

STRATHEDEN LEGO KUĆA

STRATHEDEN LEGO KUĆA
STRATHEDEN LEGO KUĆA
STRATHEDEN LEGO KUĆA
STRATHEDEN LEGO KUĆA
STRATHEDEN LEGO KUĆA
STRATHEDEN LEGO KUĆA
STRATHEDEN LEGO KUĆA
STRATHEDEN LEGO KUĆA
STRATHEDEN LEGO KUĆA

Luksuzna Lego kuća, koja se nalazi u najelitnijem delu Londona stavljena je na prodaju i to po veoma visokoj ceni...

Istorija Lego kockica obuhvata gotovo sto godina postojanja igračke koja je rasla od malih drvenih igrački na početku dvadesetog veka, do centra ogromnog tržišta plastičnih cigala koje su dominirale svetskim tržištima gotovo decenijama. Sigurno, svako je upoznat sa ovom igračkom boje duge – od dece do odraslih. Šta mislite o pravoj kući koja izgleda kao da je napravljena od ovih voljenih igračaka? Prefinjena Stratheden kuća u severnom Londonu, u Bishops aveniji je upravo to. Kao ogromna Lego kuća, ovaj impresivni posed stavljen je na prodaju po ceni od 52 miliona USD.

Sagrađena 1925.godine, ova kuća u Cape Dutch stilu, nije impresivna samo po svom neobičnom eksterijeru, takođe ima devet spavaćih soba, osam kupatila, pet soba za doček gostiju i druge luksuzne pogodnosti kao što su ogledala preko celog zida, sauna, i balska sala sa uglancanim podom veličine normalne kuće. Dodatno, tu je i zatvoreni bazen od 12 metara, sa odvojenom teretanom, saunom, spa sobom, kao i šampanjac barom, kompletiranim sa sjajnim srebrnim sedećim garniturama i ogledalima.

Napolju je ogromni prilaz za kola dok se iza kuće nalazi italijanska uvučena bašta, podignuta bašta, vodopadi i dvosobna koliba za osoblje. Ova Lego kuća koja se prostire na skoro 1 hektar prostora je jedna od najvećih i najskupljih kuća na Bishops aveniji, koja je inače poznata kao Milijarderski red. Ako ste u potrazi za elitnim domom u elitnom komšiluku, gde su komšije naftni baroni, oligarsi i plemićke porodice iz Rusije, Bliskog Istoka i Afrike, ovo je vaša šansa.


PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LUKSUZNO LIONSHEAD IMANJE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X