O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Arhitektura

PROZRAČNA KUĆA U MEKSIKU

PROZRAČNA KUĆA U MEKSIKU
PROZRAČNA KUĆA U MEKSIKU
PROZRAČNA KUĆA U MEKSIKU
PROZRAČNA KUĆA U MEKSIKU
PROZRAČNA KUĆA U MEKSIKU
PROZRAČNA KUĆA U MEKSIKU

Za one koji misle da je Meksiko jedno glasno mesto, bogato kontrastnim bojama i malih "Barrio" kuća - upoznajte Valna kuću...

Ovaj prelepi stambeni projekat izradio je studio JSa Arquitectura, u 2012. Lepa i savršena, ova kuća u obliku slova L povezuje unutrašnjost sa eksterijerom kroz velike prozore i glatke otvorene površine, stvarajući udoban i komforan životni prostor. Zahvaljujući kliznim prozorima od poda do plafona, možete da uživate u letnjem rascvetalom pejzažu ispred vas, iz intimnosti vaše dnevne sobe.

Otvoreni prostor kuhinje pruža veličanstven pogled na sjajnu terasu i "zid biljaka". Ulaz je takođe napravljen u potpunosti od stakla. Ceo prostor vam daje osećaj slobode i relaksacije, transparentnosti i prirode. Raskošna vegetacija je deo dekora (u eksterijeru) . Unutrašnjost je bogata drvetom, pojačavajući taj poseban osećaj "prirodnog".

Fasada je čista i jednostavna, dopadljiva onima koji traže mir. Paleta materijala odražava tendenciju spajanja sa autentičnim elementima, kao što su: krečnjak, drvo, beton i ...vegetacija.

Elegantna, svetla i inspirativna, ovo je definitivno spokojno "sklonište". 

Izvor: MojEnterijer

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: KUĆA NADREALNOG IZGLEDA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X