O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Arhitektura

PREDIVNA VILA ASCOSA

PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA
PREDIVNA VILA ASCOSA

Predivna vila u Teksasu, izgrađena sa ciljem pomirenja klasične lepote i modernih tehnologija...

Villa Ascosa, skupa kuća u Ostinu sa pogledom na jezero, stavljena je na prodaju u Sothebysu za 6.2 miliona USD. Italijanski inspirisana vila je na vrhu jednog od najviših brda, nudeći beskrajne neometane poglede na ceo okrug Ostin Hill. Ima 4.5 hektara zemlje, voćnjak i pregršt divljeg zelenila. Njena arhitektura je omaž tradicionalnoj, zemljanoj lepoti i novim zelenim tehnologijama.

Unutra, videćete velike prostore, uzvišene plafone sa drvenim gredama, ukrašene kružne stepenice, predivne podove sa terakota pločicama i mozaike na zidovima. Ima 5 spavaćih soba, četiri ipo kupatila, kućni bioskop, vinski podrum, i spektakularno dvorište sa pogledom na blistavi infiniti bazen.

Nalazi se na 10 minuta od centra Ostina, što je idealno za šoping i zabavu. Vila Ascosa napravljena je sa ciljem da se prihvate nove i poboljšane tehnologije. Svi eksterni zidovi i nekoliko unutrašnji napravljeni su od 12 debelih Aereted betonskih blokova, što maksimizuje energetsku efikasnost.


PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: STRATHEDEN LEGO KUĆA

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X