O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Arhitektura

NAJVIŠA ZGRADA AUSTRALIJE

NAJVIŠA ZGRADA AUSTRALIJE
NAJVIŠA ZGRADA AUSTRALIJE
NAJVIŠA ZGRADA AUSTRALIJE
NAJVIŠA ZGRADA AUSTRALIJE
NAJVIŠA ZGRADA AUSTRALIJE
NAJVIŠA ZGRADA AUSTRALIJE

Australia 108, najviša zgrada južne hemisphere biće podignuta u Melburnu…

Kada se govori  o zgradama, izgleda da je veličina ipak bitna, vidimo konstantnu bitku za najvišu zgadu na svetu, svaka nova zgrada uspeva da zadrži taj rekord na samo kratak vremenski period. Videli smo planove za Makkah Clock Royal tower u Saudijskoj Arabiji, 432 Park Avenue u Njujorku i kineski Sky City. Naravno Bliski Istok, SAD i Kina su uobičajeni takmičari kada se radi o trci za najvišu zgradu na svetu, ali izgleda da još nekoliko horizontalnih gradova ide u vertikalnom smeru, kao na primer London, u kome se nalazi najviša zgrada u Evropi. Sada će Melburn videti zgrdu visine 388 metara koja će biti najviša na celoj južnoj hemisferi. Ovo zdanje sa 108 spratova imaće hotel i apartmane locirane na Southbank prostoru.

Ministar planiranja ovog projekta, Matthew Guy skoro je odobrio početak ovog projekta, pored svojih briga zbog senke koju će ova zgrada bacati na Shrine of Rememberance. Guy kaže da su poverenici ovog hrama dali svoj pristanak za početak realizacije projekta. Arhitekte koji rade na ovom projektu su Nonda i Fender Katsalidis, koji su inspiraciju uzeli iz australijske zastave. Zgrada će na svom krovu imati hotel sa 300 soba. Ministar se nada da će ovo biti Melburnova Opera House i da će pomoći u privlačenju većeg broja turista.

 

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LUKSUZNI SKYSUITE PENTHOUSE

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X