O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Arhitektura

NAJVEĆA ZGRADA NA SVETU

NAJVEĆA ZGRADA NA SVETU
NAJVEĆA ZGRADA NA SVETU
NAJVEĆA ZGRADA NA SVETU
NAJVEĆA ZGRADA NA SVETU
NAJVEĆA ZGRADA NA SVETU

Možete li da zamislite najveću zgradu na svetu?! Godine 2022. bićete u mogućnosti da je vidite....

Azerbejdžan planira da izgradi najvišu zgradu na svetu - višu od obe zgrade Burj Khalifa i predstojeće Kraljevske kule koja će se graditi u Džedi, Saudijskoj Arabiji.
Prvi temelji Azerbejdžanskog tornja, počeće da se gradi 2015. godine. Planirano je da visina zgrade bude veća od jednog kilometra, odnosno 3.444 stopa. Završetak "kostura" zgrade biće u toku 2018. ili 2019. godine.
Azerbejdžanska kula gradiće se na nizu veštačkih ostrva, koja se zove Khazar ostrva, izgrađene u Kaspijskom moru, Garadag, jugozapadno od Bakua.

Kula će biti masivni centar, 100 milijardi američkih dolara uložiće se u realizaciju ovog master plana. Obuhvataće prostor za stanovanje, škole, maloprodajne objekte, kao i trkačku stazu Formule 1.

Programeri planiraju da realizaciju ove savršene zgrade započnu 2015. godine, najavljeno je da sa konstrukcijom završi do 2019. godine. Ceo kompleks Khazar ostrva očekuje se da bude završen do 2022. godine.

S.I.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: MODERNA KUĆA U KLIVLENDU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2020. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X