O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Arhitektura

NAJSKUPLJA POSLOVNA ZGRADA U BRITANIJI

NAJSKUPLJA POSLOVNA ZGRADA U BRITANIJI
NAJSKUPLJA POSLOVNA ZGRADA U BRITANIJI
NAJSKUPLJA POSLOVNA ZGRADA U BRITANIJI

Jedna od najpoznatijih zgrada londonske panorame – Gherkin toranj, stavljena je na prodaju…

Očekuje se da će dostići cenu preko milijardu dolara. Savills i Deloitte Real Estate će biti agenti koji će se pobrinuti za prodaju ovog monumentalnog zdanja. Ova zgrada koja je delo Normana Fostera otišla je pod stečaj, nakon što je jedan od njenih vlasnika ostao bez novca. Ipak, finansijski problemi vlasnika svakako nisu vidljivi u samoj građevini, što tvrde i agenti zaduženi za prodaju. Ova vintage zgrada će, kako saznajemo, biti uskoro u novom vlasništvu, a osoba koja će je kupiti potiče sa azijskog tla.

Sa površinom od oko 50.000 m2, Gherkin toranj nije jedina poslovna građevina u Londonu koja je dostupna za kupovinu. HSBC toranj je takođe na prodaju, a očekuje se takođe da će dostići basnoslovnu sumu novca od preko milijardu funti, što će ujedno biti najveća zarada od jedne poslovne zgrade u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: LUKSUZNA VILA U SINGAPURU

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X