O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Arhitektura

LUKSUZNA ZDANJA U LONDONU

I dok međunarodni trgovci nekretnina ističu da se u Evropi nikada nije moglo jeftinije doći do nekretnine, to ne važi za London...

london

Ulaganja u ovaj sektor se nastavljaju, bar kad su luksuzna zdanja u pitanju. Naime, u najskupljim londonskim naseljima trenutno se rade projekti vredni čak 38 milijardi funti, uglavnom azijskih i evropskih kupaca koji traže sigurnu investiciju dalje od turbulentne ekonomije evrozone.Tako bi do 2021. godine u Londonu trebalo biti dovršeno više od 15 hiljada planiranih ili već započetih luksuznih zdanja, što znači povećanje prihoda tog sektora građevine za više od dve trećine tokom protekle godine, iako gradnja u drugim delovima države stagnira.

Ako budu dovršeni, novi luksuzni londonski domovi pokrivaće površinu od 2,5 kvadratnih kilometara, što je jednako površini Olimpijskog parka u Stratfordu, a ukupno će vrediti 38 milijardi funti. Golem broj planiranih nekretnina rezultat je izrazito visoke potražnje za skupim domovima u glavnom gradu Kraljevine. Iako cene nekretnina još uvek rastu, investitori su nagrnuli kako bi pronašli sigurnu oazu ulaganja, dalje od silnih previranja na finansijskom tržištu.

Londonsko tržište nekretnina, koje je u prvih pet na svetu po cenama, nastavlja nadmašivati konkurentna tržišta u Njujorku, Parizu i Hong Kongu. Cene najskupljih nekretnina u Londonu porasle su za čak 49 posto u poslednje tri godine, što je privuklo brojne kompanije i imućne pojedince.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: NAJSKUPLJA VILA U VELIKOJ BRITANIJI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X