O NAMA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT englishENGLISH        

Arhitektura

PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC

 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC
 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC
 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC
 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC
 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC
 PREDIVNI FRANCUSKI DVORAC

Vila sa savršenom lokacijom, očuvanim izlgedom, arhitekturom i okolinom, za život kao iz snova…

Christie, odnosno Internacionalna agencija za nekretnine na prodaju je stvail fantastični posed u Provansi, Francuska. To je jedan od najfinijih poseda u zemlji, sa rezidencijom iz 17og veka, nazvanom Chateau de Sannes. Neverovatno luksuzna i prefinjena, vila ima neverovatan pogled na Luberon planinski lanac. Blizu 55 hektara koji okružuju ovu kuću sastoje se od mešavine lebanskog starog kedra i čempresa. Takođe, deo ovog luksuznog poseda su polja pšenice i lavande, maslinjaci, plantaža tartufa i otprilike 80 ari vinograda.

Dugi privatni prilaz za automobile vodi do poseda, koje je sakriveno drvećem višnje i plavim irisima. Kada dođete do impozantnog zamka, fascinantan svet luksuza i stila se otvara pred vama. Kamini od starog kamena, predivno kameno stepenište ukrašeno skulpturama i reljefima od gipsa, originalni kameni podovi i pločice, ogroman zatvoreni bazen, krovna terasa, sve to i još više su atributi koji daju izuzetan šarm ovoj vili.

Vila je okružena predivnim italijanskim baštama sa fontanama i bazenima, što joj daje još više gracioznosti i elegancije. Imanje se takođe sastoji od u potpunosti renoviranih starih zgrada, kao što je farmerska kuća iz 18.veka sa svojim bazenom i šest spavaćih soba, dve kolibe za osoblje, gostinjska kuća, kuća za čuvara, restaurirana i u potpunosti funkcionalna vetrenjača, privatna kapela, prostor za parkiranje kola i agrikulturne opreme. 

D.Ć.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: C18 ARHITEKTEN – MINIMALIZAM U PRAKSI

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

Lux Life je internet portal koji se bavi modom, kolekcijama, glamurom i luksuzom u celini. Kod nas možete pronaći najluksuznije i najprestižnije automobile, skupocene satove i nakit, jahte, privatne avione, poznate hotele, egzotične plaže i mesta za putovanja. Takodje, predstavljamo najlepše kuće poznatih, luksuzne vile i enterijere, najnovije modne kolekcije, skupocene gedžete, fancy shopping i još mnogo toga…

All Rights Reserved. | Copyright © 2021. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com

X